Data: 25 de febrer de 2020

El Diluvi publica “L’a mor que fem”, una cançó dedicada a l’amor pur , que arriba en un dels seus millors moments com a grup

  • “L’amor que fem” és una cançó pop amb reggae i sonoritats contemporànies, que parla de l’atracció i de viure un amor sense limitacions
     
  • Els valencians continuen amb la seva exitosa progressió com a grup que aquest darrer any els ha dut a emportar-se diferents premis i reconeixements
     
  • Aquest any El Diluvi farà la gira “Els amants”, una nova mirada personal que es torna a trobar amb la d’Ovidi Montllor, ara que fa 25 anys de la seva mort

Pocs mesos després de publicar el seu tercer disc, Junteu-vos (Halley Records 2019), que tantes alegries i reconeixements els ha portat, El Diluvi presenta aquest dimarts el seu nou single “L’amor que fem”, una cançó pop amb reggae i sonoritats contemporànies que parla sobre el dret a estimar i a sentir-se estimat com es vulgui, per conèixer-se i evolucionar.

Una bonica i sincera cançó dedicada a l’amor des del seu vessant més intens i sense condicions ni barreres. “Aquesta és una cançó que parla de la sensació intensa que t’envaeix quan veus algú que t’atreu, a qui vols dedicar-li el teu temps, i que no coneix de sexes, gèneres o condicions socials, sinó de persones”.
 
Com els mateixos valencians expliquen, “L’amor que fem” se centra “en un moment on les diferències entre aquestes persones es desdibuixen i es duen a terrenys desconeguts. Això els arrossega a una voluntat primigènia d’eternitzar el moment, tot i saber que no durarà sempre. Almenys, saben que aquesta experiència els marcarà la pell”.

El Diluvi
 
Nascuts l’any 2011 a la comarca de l’Alcoià, la seva proposta va sorprendre des del principi gràcies a una actualització dels poemes musicals d’Ovidi Montllor passada pel filtre folk amb una veu femenina molt personal al capdavant i instruments com la bandúrria o el violí. Però això era al principi, perquè El Diluvi ha evolucionat firmant cançons originals, combatives, militants i poètiques i de sonoritat única a través dels dos EP Ovidenques i Alegria, i dels discs Motius (2014), Ànima (2017) i, sobretot, el darrer, Junteu-vos (2019), que van gravar entre el País Valencià i Catalunya, produït per David Rosell i que durant el 2019 els ha dut a girar per tot l’estat espanyol fent més de 60 concerts en 9 mesos. 

A banda, Junteu-vos ha estat premiat com a Millor disc de mestissatge i Millor cançó als Premis Carles Santos, Millor disc de mestissatge als Premis Ovidi Montllor i Premi Jove Pont del Mediterrani al Millor grup musical.
 

Al 2020 El Diluvi farà la gira “Els amants” una nova mirada personal que es torna a trobar amb la d’Ovidi Montllor, l’any que es commemora el 25è aniversari de la seva mort. Una manera de reinventar-se recuperant l’essència dels seus inicis i alhora fer-li el seu particular homenatge. Enguany l’Ovidi tampoc se’n va, és qui torna amb El Diluvi.

Data: 15 d'octubre de 2018

Pintura musicada

Ja fa uns mesos el Feliu Ventura, ens va dir si voldríem musicar un quadre d’Antoni Miró. Hi hauria més artistes que, amb diferents quadres farien el mateix. Ens vam preguntar, que estaria bo, que fora el mateix quadre per a vorer totes les propostes. Així mateix, ens vam tirar de cap, ens va agradar molt el projecte. Costa Blanca 1993, és el que ens va tocar i va ser molt bonic vorer que se li movia a cadascú en aquest quadre…

… i ací teniu el resultat,

Ací els altres quadres musicats,

Data: 25 de juliol de 2018

Benvigudes a la web

Hem estat uns mesos en construcció, on sols podíeu vorer els discs i descarregar-vos-els. Però ara venen temps nous, on la web de Diluvi, hi haurà informació bona, bona i fins i tot una botiga online!! Si, si, la casa per la finestra.
Sense més preàmbuls, benvingudes i benvinguts, benvidos, ongi etorri, bienveníu, bienplegau, bienvenidos, bemvindo, bienvenue, welcome, bonvenon.

X