www.eldiluvi.cat/botiga realitzem enviaments en territori estatal (Excepte Illes Canàries, Ceuta i Melilla). Per a un enviament internacional és necessari un email de consulta a botiga@eldiluvi.cat. Els enviaments es realitzen a través de l’empresa de missatgeria ***SEUR****.

– Terminis de Lliurament
Els terminis de lliurament dels nostres productes varien entre les 72 i les 96 hores (Espanya peninsular) totes les comandes seran preparades dimecres i els enviaments es realitzen dijous. Els terminis de lliurament a Illes Balears solen variar entre 4 i 6 dies laborables. No es realitzen enviaments ni repartiments els dissabtes, diumenges i dies festius, per la qual cosa si es fa una comanda en divendres no es farà efectiu fins al dilluns o dimarts de la setmana següent. L’empresa de missatgeria realitza el repartiment de 08:00 a 20:00 hores de dilluns a divendres. En el cas de no trobar a la persona receptora l’empresa es posarà en contacte mitjançant trucada telefònica per fer efectiva el lliurament el dia i hora que triïs. Per aquest motiu és important facilitar un número de telèfon i registrar una adreça d’enviament on el client es trobi habitualment. Si transcorreguts 15 dies l’empresa de missatgeria no aconsegueix localitzar al client aquesta comanda serà retornada i cancel·lada, pel que el client perdrà per complet l’opció de recuperar aquest producte. Succeït això l’empresa de missatgeria cobra unes despeses d’anada i tornada, despeses de les quals es farà càrrec el client al moment de la compra.

-Devolució:
Si es volgués realitzar una devolució poseu-vos en contacte amb botiga@eldiluvi.cat

COST DELS ENVIAMENTS

– Espanya peninsular, Balears.
El cost fix és de 6,50€ (IVA inclòs), independentment del nombre de productes que incloguis en la teva comanda sense superar els 1Kg.
Si el vostre enviament no és en aquesta zona, per favor consulteu abans amb botiga@eldiluvi.cat

– Enviament Pay Pal
Aquests enviaments es fan previ pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit, utilitzant un compte PayPal que contingui el client. Si passats 15 dies l’empresa de missatgeria no aconsegueix localitzar al client se li carregaran a aquest la part corresponent a les despeses d’enviament i devolució que ha generat enviar la seva comanda. Després es retornarà la quantitat restant d’aquesta comanda al client.

IMPORTANT: En alguns casos poden derivar-se costos addicionals als derivats de la declaració de valor o contingut en els enviaments. Si és així ens posarem en contacte amb el client abans de fer efectiu l’enviament.

X