Publicat: eldiluvi Data: 25 de febrer de 2020

El Diluvi publica “L’a mor que fem”, una cançó dedicada a l’amor pur , que arriba en un dels seus millors moments com a grup

El Diluvi 3
  • “L’amor que fem” és una cançó pop amb reggae i sonoritats contemporànies, que parla de l’atracció i de viure un amor sense limitacions
     
  • Els valencians continuen amb la seva exitosa progressió com a grup que aquest darrer any els ha dut a emportar-se diferents premis i reconeixements
     
  • Aquest any El Diluvi farà la gira “Els amants”, una nova mirada personal que es torna a trobar amb la d’Ovidi Montllor, ara que fa 25 anys de la seva mort

Pocs mesos després de publicar el seu tercer disc, Junteu-vos (Halley Records 2019), que tantes alegries i reconeixements els ha portat, El Diluvi presenta aquest dimarts el seu nou single “L’amor que fem”, una cançó pop amb reggae i sonoritats contemporànies que parla sobre el dret a estimar i a sentir-se estimat com es vulgui, per conèixer-se i evolucionar.

Una bonica i sincera cançó dedicada a l’amor des del seu vessant més intens i sense condicions ni barreres. “Aquesta és una cançó que parla de la sensació intensa que t’envaeix quan veus algú que t’atreu, a qui vols dedicar-li el teu temps, i que no coneix de sexes, gèneres o condicions socials, sinó de persones”.
 
Com els mateixos valencians expliquen, “L’amor que fem” se centra “en un moment on les diferències entre aquestes persones es desdibuixen i es duen a terrenys desconeguts. Això els arrossega a una voluntat primigènia d’eternitzar el moment, tot i saber que no durarà sempre. Almenys, saben que aquesta experiència els marcarà la pell”.

El Diluvi
 
Nascuts l’any 2011 a la comarca de l’Alcoià, la seva proposta va sorprendre des del principi gràcies a una actualització dels poemes musicals d’Ovidi Montllor passada pel filtre folk amb una veu femenina molt personal al capdavant i instruments com la bandúrria o el violí. Però això era al principi, perquè El Diluvi ha evolucionat firmant cançons originals, combatives, militants i poètiques i de sonoritat única a través dels dos EP Ovidenques i Alegria, i dels discs Motius (2014), Ànima (2017) i, sobretot, el darrer, Junteu-vos (2019), que van gravar entre el País Valencià i Catalunya, produït per David Rosell i que durant el 2019 els ha dut a girar per tot l’estat espanyol fent més de 60 concerts en 9 mesos. 

A banda, Junteu-vos ha estat premiat com a Millor disc de mestissatge i Millor cançó als Premis Carles Santos, Millor disc de mestissatge als Premis Ovidi Montllor i Premi Jove Pont del Mediterrani al Millor grup musical.
 

Al 2020 El Diluvi farà la gira “Els amants” una nova mirada personal que es torna a trobar amb la d’Ovidi Montllor, l’any que es commemora el 25è aniversari de la seva mort. Una manera de reinventar-se recuperant l’essència dels seus inicis i alhora fer-li el seu particular homenatge. Enguany l’Ovidi tampoc se’n va, és qui torna amb El Diluvi.

Formulari de contacte

X